İYİ PARTİ'Lİ ADNAN BEKER'DEN İSTİFA ÇAĞRISI

ANKARA HABERLERİ

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Adnan Beker, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Servet Avcı’yı istifaya çağırdı.

ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Serpico yazısını kaleme alan Servet Avcı'nın belediye bürokratlarını zan altında bıraktığını ifade etti. "Ne biliyorsan git savcılığa anlat. Eğer o serpico gibi bir adamsa. Eğer bunlara laf olsun diye söylüyorsa, insanları zan altında bırakıyorsa, o görevini bıraksın gitsin." dedi.

Serpico isimli yazıyla ilgili açıklamalarda bulunan Beker, Avcı'ya yönelik " Serpico diye bir film var. Bunu bu arkadaşımız yazmış. Murat Köse de eline alıyor bunu televizyon televizyon geziyor. Şimdi bu arkadaşa buradan sesleniyorum, şuradan adliye 15 dakika. Ne biliyorsa gitsin, adliyeye savcılığa söylesin. Eğer o serpico gibi bir adamsa. Eğer bunları laf olsun diye söylüyorsa, insanları zan altında bırakıyorsa, o görevini bıraksın gitsin. "dedi.

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ise bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Köse, Serpico yazısında Servet Avcı'nın 'yolsuzluk var' iddiasına karşılık Mansur yavaş sessiz kaldığını belirterek “Mansur Bey neden susuyor, gereğini yapmıyor” dedi.

Köse: Servet Avcı, Yükselcileri işaret ederek: "Rüşvet var, haraç var, yolsuzluk var, haram havuzları var, çeteler var, milleti soyan organizasyonlar var." diyor.

 Mansur Yavaş, Servet Avcı'yı istifaya davet ediyor

Ama Avcı istifa etmiyor, direniyor

Bakalım bu iş nereye gidecek. dedi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.