MHP Keçiören İlçe Yönetiminden Kahvaltılı Toplantı

ANKARA İLÇE HABERLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Keçiören İlçe Başkanlığı, Keçiören Atatürk Caddesi (Botanik Koşuyolu Karşısı) üzerinde bulunan bir mekanda Mahalle Temsilcileri ve Yönetimi ile Kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Yapılan kahvaltı sonrası Mahalle Temsilcilerine hitaben bir konuşma yapan Mustafa Sargın; partilerin en önemli saha teşkilatlanmasının başında mahalle temsilcilerinin geldiğini söyledi.

Mahalle Temsilciliğinin çok önemli bir siyasi görev olduğuna işaret eden Sargın; “Kahvaltılı toplantıları aralıklı olarak sürdürmeyi planlıyoruz. Öncelikle siz değerli Mahalle Temsilcilerimizin tanışması için planladığımız bu faaliyetimize katılımın oldukça yoğun ve eksiksiz olması ilçe teşkilatı olarak bizleri memnun etmiştir. Toplantının amacı, yapacağımız çalışmaları Yönetimin önemli bir paydaşı olarak gördüğümüz siz değerli Mahalle Temsilcilerimizle birlikte planlamak ve başarıyı arttıracak tedbirlerin uygulanmasında ortak bir kararda buluşmaktır.”dedi

Mahalle Temsilcileri de bu güzel kahvaltılı toplantıyı organize ettikleri için MHP Keçiören İlçe Teşkilatına teşekkür ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.