Akşehir'de sömestr tatilinde yüzme kursları yoğun ilgi gördü

GENEL

KONYA (AA) - Akşehir'de gençler ve çocuklar, sömestr tatilinde belediye bünyesinde Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeki yarı olimpik havuzdaki yüzme kursuna ilgi gösterdi.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, yaptığı açıklamada, yüzme...

KONYA (AA) - Akşehir'de gençler ve çocuklar, sömestr tatilinde belediye bünyesinde Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeki yarı olimpik havuzdaki yüzme kursuna ilgi gösterdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, yaptığı açıklamada, yüzme kursuna katılımın fazla olmasının memnun edici olduğunu belirtti.

Akşehir'de yüzme bilmeyen kalmasın sloganıyla kampanya başlattıklarını aktaran Akkaya, şunları kaydetti:

"Sömestr tatili boyunca yaklaşık 400 kayıt aldık. Bu öğrencilerimiz tatil boyunca yüzmeyi öğrenmiş olacaklar. İnşallah bu eğitimlerimiz yaz tatili döneminde de devam edecek. Akşehir’imizdeki 6-18 yaş arasındaki tüm öğrencilerimizin yüzme öğrenmesini sağlamayı hedefliyoruz. Öğrencilerimize ve onları çalıştıran hocalarımıza teşekkür ediyorum."

Yüzme kursuna katılan Yaşar Urhan da yüzme kursuna kardeşiyle birlikte katıldığını belirterek "Akşehir Belediyemize 15 tatilde bize böyle bir etkinlik sundukları için teşekkür ederiz. Hocalarımız çok iyi ve her şey mükemmel. Başkanımıza çok teşekkürler."dedi.

Selçuk Şehirli de yüzme kursuna torunlarını getirdiğin ve tesisin ve kursun çok güzel olduğunu ifade etti.​​​​​​​

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.