Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankaya'daki 16 gayrimenkulü satışa sunacak

GENEL

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ilçesi Karakusunlar, Dikmen ve Çayyolu mahallelerinde bulunan konut ve dükkandan oluşan toplam 16 taşınmazı, 3 ve 10 Şubat'ta ihaleyle satışa sunacak.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ilçesi Karakusunlar, Dikmen ve Çayyolu mahallelerinde bulunan konut ve dükkandan oluşan toplam 16 taşınmazı, 3 ve 10 Şubat'ta ihaleyle satışa sunacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, Kızılırmak-Karakusunlar Mahallesi'ndeki 11 daireyi 3 Şubat saat 14.00'te, aynı mahallede bulunan 1 mağaza, Dikmen'de 1 mesken, Çayyolu'nda ise 3 dükkandan oluşan taşınmazları da 10 Şubat saat 14.00'te kapalı zarf usulüyle gerçekleştirilecek ihalelerle satışa çıkaracak.

İhaleye çıkacak Karakusunlar Mahallesi'ndeki 3+1 ve 4+1 şeklindeki daireler, 144-149 metrekare aralığında farklı büyüklüklerden oluşuyor.

Diğer ihalede ise Büyükşehir Belediyesine ait Dikmen (konut), Çayyolu (Gordion/dükkan) ve Karakusunlar'da (Hayat Plaza/ofis) bulunan 5 taşınmaz arasında muhammen bedeli 500 bin lira ile 4 milyon 475 bin lira arasında değişen farklı büyüklüklerde mağaza, ofis ve dükkanlar yer alıyor.

- Ayrıntılara internet sitesinden ulaşılabilecek

İsteyenler, taşınmaz mal satış şartnamesi ve diğer eklerine ilişkin bilgileri, mesai saatleri içerisinde Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 Kat:14 Yenimahalle/Ankara adresindeki Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığında inceleyebilecek.

Taşınmaz mal satışıyla ilgili ayrıntılı bilgiye, www.ankara.bel.tr adresinden "ihale duyuruları" bölümünden ulaşılabilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.