BURHAN: METRO’NUN MAKETLERİ BİLE KAYIP..

GENEL

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, meclis oturumunda kürsüde yaptığı konuşmada “58 Kilometrelik metronun bir kilometresi bile yapılmadığı gibi maketleri dahi kayıp” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, belediye meclis toplantısında kürsüde konuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 58 kilometrelik metro yapımı vaadini hatırlatan Burhan şöyle konuştu:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi 14 bin’e yakın işçi aldı. Bu ne demektir kamu kaynaklarını işçilere maaş olarak veriyoruz demektir. Yatırım yapmayacağız ya da yapamayacağız demektir. Bu şekilde buranın bitmeyeceğini çok net bir şekilde söyleyebiliriz. Sayın Başkan rozetsiz başkan olacağım dedi olamadı. 14 Bin işçi aldı, işçileri alırken de CHP ve İYİ Parti olarak aldı ve burada rozetsiz olmadığını çok net söyleyelim. İkinci konu sayın yavaş 58 kilometre metro dedi bir metre dahi yapamaz, Çünkü bu kadar işçi alırsanız hantal bir belediye obez bir belediye olursa bir metre bile metro yapamazsınız. Seçim öncesinde Sayın Yavaş’ın bazı televizyon kanallarında gösterdiği maketler vardı metroyla ilgili, şu an o makette yok nerede bilmiyorum. Makette de yok proje de yok.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.