Çankırı Valisi Ayaz'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

GENEL

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Ayaz, mesajında, işçi ve emekçilerin gününü kutladı.Türkiye'nin en değerli sermayesinin beşeri sermaye olduğunu vurgulayan...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Ayaz, mesajında, işçi ve emekçilerin gününü kutladı.

Türkiye'nin en değerli sermayesinin beşeri sermaye olduğunu vurgulayan Ayaz, "Çağın getirdiği yenilikler ve gelişmeler beşeri sermayenin, dolayısıyla emeğin nitelikli hale gelmesi yönünde dönüşümü gerekli kılmaktadır. Büyük ve güçlü Türkiye idealimize emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran ve toplum hayatında önemli yere sahip olan emekçi kardeşlerimiz emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır. Bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman emekçilerimizin yanlarında bulunmaya ve onların destekçisi olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınının toplumun tüm kesimlerini etkilediği gibi çalışanları da derinden etkilediğine işaret eden Ayaz, şunları kaydetti:

"Devletimiz salgından olumsuz etkilenen emekçileri korumaya yönelik tedbir ve destekleri almak için tüm imkanlarını seferber etmiştir. İnşallah bu zorlu günleri birlik, dayanışma ve sabır içerisinde hep birlikte aşacağız. Üretmenin, çalışmanın, emeğin takdir edildiği bu günde, ülkemiz için emek sarf eden tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tekrar kutluyor, bu anlamlı günün çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni ediyorum."


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.