Kocasinan yeni ve farklı parklarla güzelleşiyor

GENEL

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçenin dört bir yanında mevcut parkları daha modern ve işlevsel hale getirdiklerini, bir yandan da tasarımıyla, farklılığıyla, donanım ve fonksiyonlarıyla örnek teşkil eden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçenin dört bir yanında mevcut parkları daha modern ve işlevsel hale getirdiklerini, bir yandan da tasarımıyla, farklılığıyla, donanım ve fonksiyonlarıyla örnek teşkil eden parklar inşa ettiklerini belirtti.

Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, özellikle yeni ve farklı parklar ile Kocasinan'ı yeşile bürünmüş farklı bir ilçe haline getirdiklerini ifade etti.

Park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarıyla ilçeyi daha da güzelleştirdiklerini anlatan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Çok sayıda bitki ve ağaç türünü bünyesinde barındırmakta olan, her yaştan insanın rahat bir şekilde spor aktivitelerini gerçekleştirebildikleri çok fonksiyonlu, kapsamlı, eğlenme, dinlenme ve sohbet mekanlarına sahip parklarımızın sayısını arttırmak için çalışıyoruz. Gerek park yapımıyla gerekse çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları ile Kocasinan'a yeni bir soluk kattık. Ekolojik göletli doğal yaşam alanından modern animasyonlu kuru havuzlu parka, teknoloji parktan farklı donatılı parklara kadar örnek teşkil eden yaşam alanları kazandırdık. Bütün gayretimiz çocuklarımızın daha iyi bir Kocasinan ve daha güzel bir Kayseri'de yaşamaları içindir."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.