Osmangazi EDAŞ yoğun kar yağışı ve kış şartlarına karşı hazır

GENEL

ESKİŞEHİR (AA) - Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), hizmet verdiği kentleri etkilemesi beklenen yoğun kar yağışı ve zorlu kış şartlarına karşı hazırlıklarını tamamladı. OEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), hizmet verdiği kentleri etkilemesi beklenen yoğun kar yağışı ve zorlu kış şartlarına karşı hazırlıklarını tamamladı.

OEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehir, Afyonkarahisar, Bilecik, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan şirkette, zorlu kış şartlarına karşı tüm araçların ve saha çalışanlarının ekipman bakımları tamamlandı.

Oluşabilecek arıza yoğunluğunu öngörerek mesai saatlerini değiştirildi ve acil durumlar haricinde çalışanların izinleri erteledi. Şirketin ofis çalışanları ise arıza durumunda arama, malzeme transferi ve saha ekiplerine destek olarak yönlendirilmek üzere hazırlıklarını tamamladı.

Acil durumlara karşı tedarik edilen erzak ve kumanya çantaları arıza servisinde hazır bulundurulurken gelen ihbarların saha ekiplerine hızla aktarılabilmesi ve takip edilebilmesi amacıyla sistem destek ekipleri, sürekli iş başında olacak şekilde organize edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.