Özvatan'da 6 mahallede asfalt çalışması tamamlandı

GENEL

KAYSERİ (AA) - Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, ilçede bulunan 6 mahallede yol yenileme ve asfalt çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.Demir, yaptığı yazılı açıklamada, Kale, Güney, Bahçelievler, Cumhuriyet, Yeni ve Aşağı...

KAYSERİ (AA) - Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, ilçede bulunan 6 mahallede yol yenileme ve asfalt çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Demir, yaptığı yazılı açıklamada, Kale, Güney, Bahçelievler, Cumhuriyet, Yeni ve Aşağı Boğaziçi mahallelerinde 3 bin ton asfalt kullanarak 3 kilometrelik yolu yenilediklerini belirtti.

Çalışmalarda kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür eden Demir, "Büyükşehir Belediyesinin desteği ile ilçemizde bulunan yol yenileme çalışmalarını soğuk havaya rağmen 6 mahallemizde gerçekleştirdik. Halkımızın yoğun olarak kullandığı, yıpranan yollarımızı yeniledik. Yaklaşık, 3 bin ton asfalt kullanarak 3 kilometre yolumuzu yenilemiş olduk. Başkan Memduh Büyükkılıç'a ilçemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.