Palancıoğlu, "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" arasına giren firmaları kutladı

GENEL

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021" araştırması listesine giren Kayseri firmalarını kutladı.Palancıoğlu,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021" araştırması listesine giren Kayseri firmalarını kutladı.

Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, bu yıl İSO ilk 500 listesinde Kayseri'den 18 firmanın yer aldığını belirterek, sanayicilerle birlikte üreten Türkiye yolunda yürümeye devam edeceklerini kaydetti.

Kayseri'den her geçen yıl bu listeye giren firma sayısının arttığı aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Üretimin ve istihdamın merkezi Kayseri'den, bir başarı daha. Kayseri belediyeleri, yatırımları ve icraatları ile her zaman yatırımcının yanında olmuştur. Gururluyuz. Firmalarımızla ne kadar övünsek azdır. Bu sonuçlara göre 2021 yılı İSO ilk 500 listesinde 18 Kayseri firması yer aldı. Listede Mega Metal ilk sırada yer alırken, Kayseri Şeker ikinci, HES Hacılar ise üçüncü sırada yer aldı. Geçen yıl bu listede olmayan Şirikçioğlu İplik, İpek Mobilya ve Coreal Alüminyum bu sene ilk 500'e giren firmalarımız arasında yer aldı. Firmalarımızla gurur duyuyorum.18 firmamızı tebrik ediyor, çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum."


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.