İstanbul Tuzla'da sanayi bölgesinde yangın yakıt tankı patladı yaralılar var

GÜNDEM

İSTANBUL 'un Tuzla ilçesinden Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesindeki fabrikada çıkan yangın saatlerdir söndürülemedi. Yangında yakıt tankı patladı. Yaralıların olduğu bildiriliyor. Bölgede ikinci bir patlama olma ihtimaline karşı önlem alınıyor.

TUZLA 'da bir deri fabrikasında çıkan yangına müdahale, çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin desteğiyle sürüyor. Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Ema Kimya Sistemleri-Huntsmann'a ait fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında görevliler ve basın mensupları alandayken bir patlama meydana geldi.

Metal parçası sıçradı vatandaşlar uzaklaştırıldı

Meydana gelen patlamada bir metal parçası itfaiye ekiplerinin bulunduğu alana sıçradı. Patlamada 1 itfaiye ekibinin yaralandı. Ayrıca başka yaralıların da olabileceği belirtiliyor. Patlama sırasında basın mensupluları da kaçışmaya başladı. Görevliler olay yeri yakınındaki bazı vatandaşları ve basın mensuplarını fabrikanın 200 metre ilerisine uzaklaştırdı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.