Yıldırım’dan Özhaseki’ye Tam Destek…

GÜNDEM

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım Ankara’yı kime teslim edeceksiniz diye sordu? Yıldırım KONTV’de yayınlanan Ankara Konuşuyor programında 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere değindi. Yıldırım Ankara için önemli açıklamalarda bulundu…

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım KONTV’de yayınlanan Ankara Konuşuyor programının konuğu oldu. Yıldırım, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ankara’yı kime teslim edeceksiniz? diye sordu. Yıldırım, Mansur Yavaş'ın Belediye Başkanlığı döneminde Beypazarı'nın restarasyonu'nun yapıldığı düşünülüyor bunu Mansur Yavaş yapmadı. Yavaş Belediye başkanı iken ben MHP Ankara İl Başkanıydım. Beypazarı'nı yöneten İbrahim Demir'in başlattığı bir proje vardı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin desteğiyle Beypazarı'nın resterasyonunu hükümet yaptı. 57. Hükümet zamanında Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli iken 2 trilyon destek verilerek 200 ev yapıldı. Bu Mansur Yavaş'ın projesi değildir. İbrahim Demir'in projesidir. CHP Beypazarı'na bir çivi dahi çakmadı" dedi.

Yıldırım" Belediye Başkanlığı yapmış bir ismin projelerine bakmam daha önce neler yapmış ona bakarım. Sayın Özhaseki, Kayseri’yi Türkiye’nin en önemli şehirleri arasına sokmuş ve ticaret merkezi haline getirmiştir, Kaysri'ye stat yaptı Erciyes projesini hayata geçirdi ” açıklamasında bulundu.

Yıldırım, Cumhur İttifakının Ankara adayının Ankara için bir şans olduğunu da sözlerine ekledi. Yıldırım, Özhaseki'nin Mansur Yavaşla mukayese edilmesinin dahi yanlış olduğunu kaydetti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.