Şarkışlalı çocuklar "Kuzu Maydanozun Maceraları" oyunu ile eğlendi

KÜLTÜR-SANAT

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tiyatro ekibi, çocuklara "Kuzu Maydanozun Maceraları" oyununu sahneledi.Kültür ve Turizm Bakanlığı, "Gezgin Kültür Festivali Projesi"...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tiyatro ekibi, çocuklara "Kuzu Maydanozun Maceraları" oyununu sahneledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, "Gezgin Kültür Festivali Projesi" kapsamında ilçeye gelen tiyatro ekibi, Hükümet Konağı Meydanı'nda "Kuzu Maydanozun Maceraları" oyununu çocuklarla buluşturdu.

İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Ulukurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl başlatılan "Yürüyen Sahne" etkinliğinin bütün Anadolu'yu gezdiğini söyledi.

Proje kapsamında 4 il 25 ilçe gezeceklerini belirten Ulukurt, "Her şey çocuklar için. Pandemide çocuklar da evlerinde kaldı. Onlara biraz moral vermek için tiyatroyu çocukların ayaklarına götürüyoruz. Bu yüzden çok mutluyuz. Bizlere yardımcı olan belediyelere, yerel yönetimlere çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.