Nevzat Ceylan’dan Bomba Açıklamalar! ''Gençlerbirliği'ne Kimse Sahip Çıkmıyor...''

ÖZEL HABER

Ankara milletvekili Nevzat Ceylan, Ankaradanhaber'e önemli açıklamalarda bulundu.

Ceylan, Gençlerbirliği’nin sahipsiz kaldığını ve Ankara’daki vekillerin, belediye başkanlarının mutlaka maçlarına gidip Gençlerbirliği’ne destek olması gerektiğini belirtti.

İşte Nevzat Ceylan’ın açıklamalarının tamamı:

''Gençlerbirliği Ankara’mızın en güçlü Süper Lig’de olan takımlarımızın başında gelir. Gençlerbirliği’nin düşmesini kabul etmemiz mümkün değil. Bu konuda biz siyasi partiler olarak sivil toplum kuruluşları olarak Ankara’nın kanaat önderleri olarak hep beraber Gençlerbirliği’ne sahip çıkmak zorundayız.

Bu takım Ankara’nın takımı. Ankaragücü nasıl bizim Ankara’mızın takımıysa Gençlerbirliği’de aynı şekilde sahip çıkmamız gereken, şu anda bu zor durumdan çıkarılması için elimizden gelenin yapılması gereken bir takım olduğunu özellikle söylemek istiyorum.

Bundan sonra başta kendim olmak üzere Gençlerbirliği maçlarına gitmek suretiyle destek vermek istiyorum.

Gençlerbirliği’ni Ankara’da yaşayan herkesin desteklemesi lazım. Gerek milletvekilleri gerek sivil toplum kuruluşları gerek vali gerek belediye başkanlarımız bu konuda desteklerini esirgememesi lazım. Bu güzide takımın düşmemesi için hep beraber el birliğiyle ne gerekiyorsa yapmamız lazım.''

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.