146 ve 147 Numaralı İki Hat Hizmete Açılıyor

Güvenli ve konforlu ulaşım çalışmalarını sürdüren EGO Genel Müdürlüğü; Gölbaşı ve Balâ ilçe muhtarlarından gelen talepleri geri çevirmedi. Bu kapsamda 9 Şubat Perşembe günü itibarıyla; Gölbaşı ilçesinin Gülbağı ve Akörençarsak Mahalleleri ile Balâ Derekışla, Belçarsak, Sofular, Karahamzalı ve Hanburun Mahalleleri sakinlerinin Gölbaşı ilçe merkezine ulaşımları için 146 ve 147 hat numaralı iki otobüs seferi hizmete başlayacak.

04 Şubat 2023 Cumartesi 09:24
146 ve 147 Numaralı İki Hat Hizmete Açılıyor

Başkentte ulaşımın güvenilir ve konforlu olması için mesai harcayan Ankara Büyükşehir Belediyesi çevre ilçelerde de ulaşımın kesintisiz olması için bir yandan yeni otobüs hatlarını devreye sokarken bir yandan da mevcut hatlarda iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

EGO Genel Müdürlüğü Gölbaşı ilçesinin Gülbağı ve Akörençarsak Mahalleleri ile Balâ Derekışla, Belçarsak, Sofular, Karahamzalı ve Haburun mahalle muhtarlarından gelen talepleri geri çevirmedi.

9 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

Bu kapsamda; 146 Gölbaşı-Gülbağı-Akörençarsak-Derekışla-Belçarsak-Sofular-Karahamzalı ve 147 Gölbaşı-Bezirhane-Emirler-Yeniyapançarsak-Hanburun hat numaralı iki otobüs hattı bölge sakinlerine hizmetine açılıyor.

9 Şubat 2023 Perşembe gününden itibaren; 146 hat numaralı güzergâhı saat 07.00’de Karahamzalı Mahallesi’nden, 18.00’de Gölbaşı ilçesinden hareket edecek şekilde 2 adet servis, 147 hat numaralı güzergâhta ise saat 08.00 ve 16.15 servisleri ile Hanburun Mahallesi’ne giriş yapacak şekilde hizmet verilmeye başlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.