7 Yıldır Kayıp! Ankara'da Acılı Anne Kızını Arıyor

Acılı anne Fatma Toyguncu, Ankara'nın Sincan ilçesinde 7 yıl önce evden çıkan ve bir daha dönmeyen kızı Melike'yi arıyor.

11 Ocak 2018 Perşembe 15:48
7 Yıldır Kayıp! Ankara'da Acılı Anne Kızını Arıyor

Acılı anne Fatma Toyguncu, Ankara'nın Sincan ilçesinde 7 yıl önce evden çıkan ve bir daha dönmeyen kızı Melike'yi arıyor. 


Ankara'nın Sincan ilçesinde 18 Ocak 2011'de gerçekleşen olayda 14 yaşında olan Melike Toyguncu, üniversite sınavına girecek olan ablası Şerife'ye form almak için evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Ailenin yetkililere başvurması üzerine konu ile ilgili soruşturma başlatıldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda tutuksuz sanıklar Muharrem Aytekin, Cevat Yıldız, Bekir Bulut ve Oğuzhan Mahmutoğlu hakkında dava açıldı. Sanıklar hakkında daha önce açılarak 2015 yılının Temmuz ayında karara bağlanan dava, Yargıtay tarafından bozuldu. Tekrardan Ankara Batı 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanılan davada sanıklar, "Kasten öldürme", "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak", "çocukları fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık ettirmek" ve "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlamalarıyla yargılanıyor.

 

"BEN ARTIK KIZIMIN YAŞADIĞINA İNANMIYORUM"

Melike'nin annesi Fatma Toyguncu, kızının 18 Ocak 2011'de evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi. Yargılanan 4 sanığın kızını kaçırarak bir eve kapattıklarını belirten Toyguncu, "İlk başta bunlardan bizim haberimiz olmamıştı. Melikem kaçtı mı, kaçırıldı mı bilemedik. Taki telefon dökümleri gelene kadar. Biz anladık ki Muharrem Aytekin isimli şahıs arkadaşlarının yardımıyla kızımı bir eve kapatıyor ve olmadık kötülükler yapıyorlar. Ahlaksız tekliflerde bulunuyorlar, günlerce kullanıyorlar. Kızım kaybolduğundan beri bir sürü ihbarlar geldi, kızıma benzer kişiler de oldu ama o gün bugündün kızımdan ne bir haber var ne de bir iz. Ben artık kızımın yaşadığına inanmıyorum. Kızım hayatta değil. Yıllarca adaletin peşinde koştum. İnşallah bu kez adaletin yerine geleceğini umuyorum. Melikemin olayının karanlıkta kalmayacağını, aydınlığa çıkacağını düşünüyorum. Bu savaşı da bırakmayacağım" diye konuştu.

 

"BAŞKA MELİKELERİN CANI YANMASIN"

Kızının kaçırılma olayına ilişkin açılan davanın tekrardan görüldüğünü anımsatan Toyguncu, "Tek isteğim adalet yerini bulsun. Bu zalimler hak ettikleri cezayı alsınlar, emsal bir karar olsun. Başka Melikelerin canı yanmasın. Bu zalimler dışarıda gezdiği sürece patlamaya hazır bir bomba. Bugün benim canımı yaktılar, yarın başka canları yakarlar. Başka canlar yanmasın" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.01.2018 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.