Abb Hafriyat Atıklarını Temizleme Çalışmalarına Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde çevre ve insan sağlığına risk oluşturacak gecekondu molozlarını ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine kaçak dökülen hafriyat atıklarını temizlemeye devam ediyor. Etimesgut Yeşilova Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 30 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 13 günlük bir sürede yaklaşık 5 bin ton hafriyat atığı bertaraf edildi.

01 Haziran 2023 Perşembe 10:39
Abb Hafriyat Atıklarını Temizleme Çalışmalarına Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent genelinde gecekondu, metruk yapılar ve kaçak hafriyat dökümü nedeniyle atıkların çevreye vereceği zararı önlemek amacıyla başlattığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı, kent genelinde çevre ve insan sağlığına risk oluşturacak gecekondu molozlarını ve kaçak dökülen hafriyat atıklarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

VATANDAŞLARDAN GELEN TALEPLER DEĞERLEDİRİLİYOR

Eski gecekondu bölgeleri olan Mamak ve Altındağ ilçeleri başta olmak üzere kent genelinde kaçak dökülen moloz ve hafriyatlar da temizleniyor. Etimesgut Yeşilova Mahallesi’nde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, kaçak dökülen moloz ve hafriyat atıklarının temizliğini gerçekleştirdi.


5 BİN TON KAÇAK HAFRİYAT TEMİZLENDİ

Çankaya’da Dikmen ve Şirindere ile Mamak’ta Boğaziçi ve Dostlar Mahallelerindeki gecekondu atıklarının temizlenmesinin ardından şimdi de Etimesgut Yeşilova Mahallesi’ndeki yaklaşık 30 bin metrekarelik alan 13 günlük bir sürede kaçak hafriyat atıklarından temizlendi.

Etimesgut’ta yapılan temizlik çalışmaları; 6 iş makinası ve 8 personel ile tamamlanırken, yaklaşık 5 bin ton atık bölgeden uzaklaştırıldı.

Gecekondu molozlarının temizleme çalışmaları ise Mamak Dostlar mahallesinde devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.