AK Parti Ankara Milletvekili adayı Zeynep Yıldız'ın seçim bürosunun açılışı

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Av. Zeynep Yıldız'ın Keçiören Subayevleri Şehit Ömer Halis Demir Bulvarı'ndaki seçim bürosunun açılışı vatandaşların ve AK Parti camiasının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi

06 Haziran 2018 Çarşamba 13:57
AK Parti Ankara Milletvekili adayı Zeynep Yıldız'ın seçim bürosunun açılışı

Açılışa AK Parti Ankara İl Başkanı  Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ankara Milletvekili Adayları, Enes Şişman ve Onur Alp Başayar, Çankırılılar Vakfı Başkanı Recep Şahin, Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Bayram Polat, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve Zeynep Yıldız'a destek vermek için gelen hemşerileri ve çok sayıda Ankaralı vatandaş katıldı.

Yağmurlu havaya rağmen AK Parti Ankara Milletvekili Adayı  Zeynep Yıldız'a destek olmak için gelen coşkulu bir kalabalık vardı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Ankara Milletvekili adayı Zeynep Yıldız, kendisine destek için gelen vatandaşların göstermiş oldukları ilgiden duyduğu memnuniyeti belirterek tüm vatandaşlara teşekkür etti. Doğma büyüme Keçiörenli olduğunu, birçok hastanede başhekimlik yapan babası Dr. Uğur Yıldız'ın da doğma büyüme Altındağ'lı ve Çinçin Mahallesinden olduğunu ifade eden Yıldız, "Aslen Çankırılı olmam hasebiyle de bölgede büyük bir teveccühle karşılaştım.  Anadolu'nun saf, temiz insanlarının yaşadığı bu coğrafya beni bağrına bastı, Çubuk'ta da, Kızılcahamam'da da, Akyurt'ta da, Çamlıdere'de de, Kahramankazanda'da, Güdül ve Kalecik'te de beni hemşerileri bilip sahiplendiler. Rabbim hepsinden razı olsun. Bizler de onları mahcup etmeyecek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağız inşallah." dedi.

Keçiören Belediye Başkanı  Mustafa Ak, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'de yaptıkları konuşmalarda Zeynep Yıldız'a desteklerini, güzel dilek ve temennilerini ileterek, milletin büyük bir teveccühüyle Recep Tayyip Erdoğan'ı n Cumhurbaşkanı olacağına ve AK Parti'nin yine güçlü bir oyla zaferi kazanacağına inandıklarını belirttiler.

Protokol konuşmalarının ardından açılışa geçilerek, kurdele kesimi gerçekleştirildi.

İLK MİSAFİR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OLDU

Birkaç gün önce tefrişatı yapılarak faaliyete geçirilen Zeynep Yıldız seçim bürosunun ilk misafiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. 2 gün önce Diyarbakır dönüşünde havalimanından gelen ERDOĞAN, AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Zeynep Yıldız'ın seçim ofisini gece 01.00 sularında ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet edip kahve içmişti. Zeynep Yıldız'ın 81 yaşındaki dedesi ile yan yana oturup kahve içen ERDOĞAN, vatandaşlardan AK Parti'ye ve Zeynep Yıldız'a büyük bir teveccühle destek sözü almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.