Altıağaç – Karaağaç Yüzme Havuzu Bakan Kasapoğlu’nun katılımıyla açıldı

Gençlik Merkezleri, Spor Kompleksleri, Kütüphaneleri ve Bilim Sanat Merkezleriyle, Genç dostu Mamak Belediyesi, Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımlarıyla Altıağaç – Karaağaç Yüzme Havuzunu çoşkulu bir törenle hizmete açtı.

28 Ocak 2022 Cuma 10:20
Altıağaç – Karaağaç Yüzme Havuzu Bakan Kasapoğlu’nun katılımıyla açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Mamak Belediyesi tarafından hizmete açılan Altıağaç – Karaağaç Yüzme Havuzu’nun açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet  Kasapoğlu ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin yanı sıra AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Lütfiye Selva Çam, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı,  AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, partililer, vatandaşlar ve sporcular katıldı.

Yarınlarımızın usta sporcularını Mamak’tan Çıkaracağız

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde hizmet siyasetinin çıtasını yükseltmeye, her şeyin en güzeline layık olan aziz milletimizi tıpkı Mamak’ta olduğu gibi en modern alt yapı ve  en güzel tesislerle, birer birer buluşturmaya devam edeceklerini söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Gücünü milletten alan, milletimizin kutlu desteğiyle her geçen gün hizmetlerini daha yukarıya taşıyan, eser siyasetini, hizmet siyasetinin mensuplarıyız. Bugün burada Mamak Belediye Başkanımız Murat Köse ve ekibine teşekkür ediyorum. Mamak’ta her hafta açılış var. Temelini attığımız tesislerin birer birer meyvelerini toplama süreci içerisindeyiz. Özellikle gençlerimize yönelik olarak en kapsamlı gençlik yatırımlarını, en kapsamlı en modern spor tesislerini son 20 yılda Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz gibi, hizmetteki çıtamızı yükseltmek adına bu alt yapıyı birlikte güçlendiriyoruz. Mamak’ımıza 10bin pota kapsamında 50 basketbol alanını kazandırdık. İhtiyaç varsa yenilerini yapmaya da devam edeceğiz. Yarınların basketbol yıldızlarını, voleybolcularını, yüzücülerini Mamak’ta ve Ankara’mızın dört bir yanında yetiştirme noktasında iddiamızı her zamanki gibi yinelemek istiyorum. Hep birlikte inşa ettiğimiz havuzlarımız, gençlerimizle kadınlarımızla dolu dolu kullanılması bizim en büyük temennimiz Bu tesisimizin başta Mamak’lılar olmak üzere, gençlerimize, kadınlarımıza, Ankara’mıza hayırlı olmasını diliyorum. . İnşallah bundan sonra yeni açılışlarla, yeni başlangıçlarla, yeni projelerle milletimizi yeni eserlerle buluşturmak üzere Allah’a emanet olun” dedi. 

.

“Söz Verdik Yaptık, Söz Verdik Daha Fazlasını Yaptık”

Sporu Mamak’ta hayatın bir parçası haline getirme hedefine adım adım yaklaştıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ Seçim döneminde Mamak Daha Güzel Olacak demiştik. Biz bu hedefimizi geçtik. Şuan da, “Söz Verdik Yaptık, Söz Verdik Daha Fazlasını Yaptık” diyoruz ve artık “Mamak Daha Güzel Oluyor” diyoruz. Salgın döneminde hem salgınla mücadele ettik hem de eserlerimizi inşa etmeye başladık. İnşa ettiğimiz eserlerimizi, inşa süresi bittikten sonra hizmete açtık. Salgının azalmasıyla birlikte bundan sonra ertelediğimiz tüm açılışlarımıza teker teker devam edeceğiz. Her hafta bir merkezimizin, bir tesisimizin, bir hizmetimizin açılışını yapıyoruz. Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığımız Genç Dostu Şehirler ödülümüze layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yüzme havuzlarımızla, gençlik merkezlerimizle, buz pateni pistimizle, spor tesislerimizle, kütüphanelerimizle, aile ve bilim sanat merkezlerimizle, sporsal, kültürel, sanatsal ve bilimsel çalışmalarımızla gençlerimize en güzel imkânları sunmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin hizmetine sunduğumuz eserlerle, hizmet ve çalışmalarla donamlarını arttırmalarını ve gittikçe güçlenen ülkemizin daha da güçlenen geleceğinde gençlerimizin geleceklerine sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Verdiğimiz Sözü Gerçekleştirmenin Mutluluğuyla Huzurlarınızdayız

Mamak’ın gelişen ve değişen yüzünü temsil eden yatırımların başında spor tesislerinin geldiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Yüzme havuzları ile evlatlarımıza hem yüzme eğitimi veriyor hem de 365 gün su sporlarıyla buluşturuyoruz. Seçim döneminde ortaokulu tamamlamış tüm çocuklarımızın yüzme öğrenmesini istemiştik ve yüzme bilmeyen kalmasın demiştik. Sadece çocuklar değil, gençlerin ve yetişkinlerin de yüzmeyi öğrenmeleri, spor yapabilmeleri için yüzme havuzu sözümüzü o günlerden vermiştik. Hamdolsun, bugün verdiğimiz sözü gerçekleştirmenin mutluluğuyla huzurlarınızdayız. Destekleriyle bizlere güç veren kıymetli Gençlik ve Spor Bakanımıza, AK Parti İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza ve teşkilatımıza bu eserin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Altıağaç – Karaağaç Yüzme Havuzu’muzun gençlerimize ve tüm Mamaklılara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Mamak Daha Güzel Oluyor” dedi.

Güzel İşler Mamak’tan Çıkıyor

Mamak’ta her alanda hizmetin artarak devam ettiğini ve Mamak’ı adeta bir şantiye alanına çevirdiklerini kaydeden AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Mamak’ın dört bir yanında güzel işlere imza atılıyor. Her hafta bir yerlerde açılışlarımızla inşallah devam edeceğiz. Bu güzel eseri Mamak’a kazandıran Kıymetli Bakanımıza ve Belediye Başkanıza çok teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle ve hürmetle selamlıyorum” dedi.

Milletvekili İşler ve Çam’dan Başkan Köse’ye Teşekkür

Açılış konuşmalarında aile ve gençlere seslenen AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, “Hizmet belediyeciliğinin ne olduğunu 3 yıl içerisinde Mamak’ta en iyi şekilde gösteren değerli Belediye Başkanımız Murat Köse’ye teşekkür ediyorum. Üç tarafı denizlerle çevrili bu güzel ülkemizin gençlerinin muhakkak yüzmeyi öğrenmeleri lazım Ailelerimiz ve gençlerimiz bu tesislerimizden azami şekilde yararlansınlar. Ben değerli başkanım Murat Köse’ye ve kıymetli Bakanım Dr. Mehmet Kasapoğlu’na böylesine güzide bir eseri Mamak’a kazandırdıkları için kendilerini kutluyorum Açılışını yapmakta olduğumuz havuzumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Bu güne kadar hem kadınlara hem gençlere yönelik  yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Murat Köse’ye çok teşekkürlerini bildiren AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, “Altıağaç – Karaağaç Yüzme Havuzu’muzun gençlerimize ve tüm Mamaklılara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Mamak başkanımız sayesinde daha güzel oluyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.