Altındağ'da "Altın Eller"e kazanç kapısı

Altındağlı kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmek için bir araya geldiği "Altın Eller Kadın Kooperatifi sayesinde 205 kadın ekonomik gelir elde etti.

19 Şubat 2021 Cuma 10:15
Altındağ'da "Altın Eller"e kazanç kapısı

KADINLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Altındağlı kadınlar tarafından oluşturulan "Altın Eller Kadın Kooperatifi"nin Altındağlı kadınların yüzünü güldürdüğünü söyleyen Başkan Asım Balcı “Altındağlı kadınların Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerinde edindikleri bilgi ve becerileri kazanca dönüştürebildiği bir platform olan ‘Altın Eller Kadın Kooperatifi’ her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Bu zamana kadar 205 Altındağlı kadın bu kooperatif sayesinde para kazandı. Bu sayı hızla artmaya devam ediyor. Altın Eller Kadın Kooperatifimiz kadınların umudunu kazanca dönüştürüyor” dedi. 

Başkan Balcı şunları kaydetti: 

"Kadınlar çok becerikli, çok da girişken... Hepsinin birbirinden değerli yetenekleri var ve bu yeteneklerini kazanca dönüştürmeleri için bu kooperatifi kurduk. Bu kooperatif, Altındağlı kadınlarımızın emeklerini değerlendirebilmeleri için profesyonel ve iş birliğine dayalı bir platform... Altındağlı kadınlar bu kooperatif sayesinde hem mutluluğa hem de kazanca ortak oldu. Şu anda çok yoğun ilgi görüyor bu kooperatif ve bundan çok memnunuz. Altındağlı kadınlarımızın yüzü gülüyor. Onlar mutlu olunca, biz de mutlu oluyoruz" 

EL EMEĞİNİN ADRESİ

Altın Eller Kadın Kooperatifinden alışveriş yapmak isteyenler, kooperatifin Hamamarkası'nda bulunan satış ofisini ziyaret edebilirler. Altıneller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi satış ve yönetim merkezi, tarihi Hacettepe Mahallesi Koyungözü Sokak'ta bulunuyor. Dileyenler; www.altinellerimiz.com internet sitesi üzerinden de alışveriş yapabilir.


Bu e-posta ve ekleri, e-postada gonderildigi belirtilen kisi/kisilere ozel ve gizli olup; 6698 sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu ve 25 Mayis 2018 tarihli Avrupa Birligi Genel Veri Koruma Tuzugu (GDPR) kapsaminda kisisel veriler icerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafiniza gonderim amaci ile orantili olarak kullanilmasi kanuni bir zorunluluktur. E-postanin icermekte oldugu kisisel veriler, gonderim amaci disinda kullanilamaz, cogaltilamaz, arsivlenemez, ilgili kisinin veya Belediyenin onayi olmaksizin ucuncu kisilere aktarilamaz. Kisisel verilerin gonderim amaci gerceklestiginde yasal sureler icerisinde tarafinizdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kisisel verilerin guvenliginin saglanmasi sorumlulugu tarafiniza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumlulugu bulunmamaktadir.
Bu e-postanin muhatabi olmamaniza ragmen size ulasmis olmasi halinde e-postayi derhal imha ederek bu durumu gecikmeksizin tarafimiza bildirmenizi rica ederiz.

Son Güncelleme: 19.02.2021 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.