ALTINDAĞ HASTANESİNE KAVUŞUYOR

Altındağ’a hastane müjdesi... Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, uzun süredir üzerinde çalıştıkları Altındağ Devlet Hastanesi projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile devlet yatırım programına alındığını duyurdu.

17 Mayıs 2021 Pazartesi 10:46
ALTINDAĞ HASTANESİNE KAVUŞUYOR

Altındağ’a hastane müjdesi, Altındağlılara bayram sevinci yaşattı. Başkan Balcı “Altındağlı vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Hastanemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın onayları ile yatırım programına alındı. Sayın Cumhurbaşkanımıza Altındağ’a verdiği destek için, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya baştan beri hep yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyor, hastanemizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

ALTINDAĞ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 

Devlet hastanesinin Altındağ için çok önemli bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Başkan Balcı “Altındağ büyük ve nüfusu oldukça fazla bir ilçe... Hastane Altındağımız için çok önemli bir ihtiyaç.... Bu konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettik. Sağ olsunlar, bizi kırmadılar. Bölgemize yapılacak devlet hastanesi, yatırım programına alındı. Hastane, Türkiye'deki en büyük 10 mahalle içinde bulunan Karapürçek mahallemizde Yeşil Kuşak Caddesi üzerine yapılacak. Bölgede yaşayan 250 binden fazla insana hizmet edecek. Altındağ’a sağlık sıhhat kazandıracak, değer katacak inşallah...” ifadelerini kullandı.


Bu e-posta ve ekleri, e-postada gonderildigi belirtilen kisi/kisilere ozel ve gizli olup; 6698 sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu ve 25 Mayis 2018 tarihli Avrupa Birligi Genel Veri Koruma Tuzugu (GDPR) kapsaminda kisisel veriler icerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafiniza gonderim amaci ile orantili olarak kullanilmasi kanuni bir zorunluluktur. E-postanin icermekte oldugu kisisel veriler, gonderim amaci disinda kullanilamaz, cogaltilamaz, arsivlenemez, ilgili kisinin veya Belediyenin onayi olmaksizin ucuncu kisilere aktarilamaz. Kisisel verilerin gonderim amaci gerceklestiginde yasal sureler icerisinde tarafinizdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kisisel verilerin guvenliginin saglanmasi sorumlulugu tarafiniza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumlulugu bulunmamaktadir.
Bu e-postanin muhatabi olmamaniza ragmen size ulasmis olmasi halinde e-postayi derhal imha ederek bu durumu gecikmeksizin tarafimiza bildirmenizi rica ederiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.