ALTINDAĞ’DA ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK

Altındağ’da çocuklar üşümeyecek. 400 çocuğa kışlık mont ve kaban hediye eden Altındağ Belediyesi, çocukların yüzünü güldürdü.

09 Ocak 2020 Perşembe 12:35
ALTINDAĞ’DA ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK

Altındağ Belediyesi, Altındağlı çocuklara kışlık mont hediye etti. “Altındağ’da hiçbir çocuk üşümesin” sloganıyla yola çıkan Altındağ Belediyesi, Altındağlı çocukların kışı sıcacık geçirmesi için kolları sıvadı. Altındağlı 400 çocuğa kışlık mont hediye edildi.

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Altındağ’ın, çocukların gülen yüzüyle güzelleştiğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Çocuklarımız mutlu ise biz de mutluyuz. Onların yüzündeki gülümsemeyi görmek her şeye değer… Bir çocuğun mutluluğu, sevinci bizlerin yaşam kaynağı… Bu nedenle ilk etapta Altındağlı 400 çocuğa kışlık kaban ve mont hediye ettik. Daha fazla çocuğumuzun yüzünü güldürmek için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AltındağAsım Balcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.