ALTINOK: MASKE VE DEZENFEKTAN ÜRETİMİNDE İLKİZ

Keçiören Belediyeysine ait laboratuvarlarda uzman kimyagerler tarafından üretilen dezenfektanlar vatandaşa dağıtılmaya devam ediyor.

27 Ekim 2020 Salı 11:19
ALTINOK: MASKE VE DEZENFEKTAN ÜRETİMİNDE İLKİZ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Pandemi sürecinde Türkiye’de öz kaynaklarımızla ilk maske ve dezenfektan üretimini yapan belediyeyiz. Şuanda dezenfektan üretimimiz devam ediyor.  Cadde, sokak, park ve pazarlarımızda dezenfektan dağıtımını yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan TMM kurallarına uymalarını rica ediyoruz.” dedi.

BİRÇOK NOKTADA DEZENFEKTAN DAĞITIMI

Keçiören Belediyesi, belediyeye ait laboratuvarlarda uzman kimyagerler tarafından üretilen dezenfektanların üretim kapasitesini artırarak bu ürünleri vatandaşa dağıtmaya devam ediyor. Dezenfektan dağıtımını ilçenin birçok noktasında sürdüren ekipler aynı zamanda temizlik, maske ve mesafe (TMM) kurallarına uyulması yönünde uyarılarda da bulunuyor.

“TMM KURALLARINA MUHAKKAK UYULMALI”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının artış göstermesiyle birlikte vatandaşları uyarmak için sürekli sahada olduğunu belirterek, özellikle insan yoğunluğunun fazla olduğu ortamlarda TMM kurallarına muhakkak uyulması gerektiğini vurguladı.

Altınok şunları aktardı:

“Temizlik, maske ve mesafe kurallarına mutlaka uymalıyız. Zorunlu olmadıkça kalabalık alanlarda bulunmamamız gerekiyor. TMM’ye uymayan herkesin birer canlı bomba gibi gezdiğini unutmayalım. Keçiören Belediyesi olarak ürettiğimiz maske ve dezenfektanları özellikle maske satışının olmadığı dönemlerde ücretsiz olarak her gün çarşıda, pazarda ve sokaklarda vatandaşımıza dağıttık. Bunun yanı sıra pandemi sürecinde tüm mahallelerimizi gezerek her bir insanımızın birbirine karşı sorumlu olduğunu, tedbirsiz her davranışın vebal olduğunu anlatıyoruz.”​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.