Anadolu medya ödüllerinde geri sayım!

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin bu yıl 2.'sini düzenlediği Anadolu Medya Ödülleri açıklandı. Bu sene 2. si yapılacak Medya Ödülleri organizasyonunda 30 ayrı kategoride 35 isme ödül verilecek.

30 Kasım 2016 Çarşamba 09:16
Anadolu medya ödüllerinde geri sayım!

Ulusal ve yerel medyada yıla damgasını vuran gazeteciler ve televizyoncuların seçildiği 2. Anadolu Medya Ödüllerini alacaklar belli oldu. 320 üyesi bulunan AYD yönetimince oluşturulan heyet tarafından belirlenen ödüller yaklaşık 300 Anadolu Medya Temsilcisinin de katılımıyla sahiplerini bulacak.

Medya Ödül Töreni  Başbakan yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri, yerel ve ulusal medya temsilcilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilecek. Ödül töreni 06 Aralık 2016 Salı günü saat 19.00 da Büyük Ankara Rixos Büyük Ankara Otel'de yapılacak.

Bu yıl ki organizasyon 15 Temmuz şehitleri ve milli irade ödülleri olarakta anılıyor. 2. Anadolu Medya Ödüllerinde 15 Temmuz Ömer Halis Demir Milli irade ödülü ve 15 Temmuz Erol Olçok Milli irade ödülü, Demokrasinin ve milletin zafer gecesinde isimlerinden söz ettirmiş kişi ve kuruluşlara takdim edilecek.  

ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ HAKKINDA:

Anadolu Medya Ödülleri organizasyonu Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından yapılmaktadır. Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Anadolu Medya Ödülleri ayrı bir öneme sahiptir. Anadolu medyası aracılığı ile Anadolu insanı tarafından belirlenen kişi ve kuruluşlar yılın en iyisi olarak seçilmektedir. 

Son Güncelleme: 05.12.2016 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.