Ankara ALTINFEST ile coştu

Ankaralılar “Altınfest” ile coştu. Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün süren “Altınfest” 200 bin kişiyi ağırladı. Ankara’da festival heyecanı doya doya yaşandı. Altındağ Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Altınfest” ile 7'den 70'e herkes keyif dolu saatler geçirdi. Başkent Millet Bahçesi’nde, her yaştan yaklaşık 200 bin kişiyi bir araya getiren Altınfest, tüm katılımcıları eğlencenin doruğuna ulaştırdı.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 10:41
Ankara ALTINFEST ile coştu

Ankara’ya 19 Mayıs coşkusunu yayan Altınfest’in her günü birbirinden renkli anlara sahne oldu. Spor etkinlikleri, tiyatro, 12D sinema, karaoke, Formula 1 ve Slot car heyecanı Altınfest’te eğlenceyi doruğa ulaştırdı. Sahne etkinlikleri ise her yaştan katılımcının büyük beğenisini topladı. Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezlerinde eğitim gören genç sporcuların judo ve tekvando gösterileri, okçuluk yarışmaları, etnospor faaliyetleri, deneyim alanları ile ritm şovları, Ankaralıların büyük beğenisini topladı. Ankaralılar adeta Başkent Millet Bahçesi'ne akın etti. Ziyaretçiler, 4 gün boyunca keyif dolu anlar yaşadı. 

Festival kapsamında en çok eğlenen ise çocuklar oldu. İllüzyon, Jönklör, Bando, Palyaço, Yüz boyama ve Rodeo gibi etkinliklerle eğlenen çocuklar, alana kurulan oyun gruplarında ise gönüllerince oynama imkanı buldu. Altınfest'e katılan tüm çocuklar festivalden yüzü gülerek ayrıldı.

KONSERLERDE ŞARKILAR HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENDİ 

Ünlü isimlerin sahne aldığı konser programının startını ise İlyas Yalçıntaş verdi. Binlerce Ankaralı, İlyas Yalçıntaş'ın sevilen şarkıları eşliğinde festival coşkusunu yaşadı. Yalçıntaş şarkılarını, onbinlerce kişi ile birlikte söyledi.İkinci gün sahne alan sevilen şarkıcı Tuğba Yurt, en sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi. Konser maratonunun üçüncü gün konuğu ise Anadolu Rock müziğinin sevilen ismi Kıraç oldu. Kıraç şarkılarını, Başkent Millet Bahçesi’ni dolduran binlerce kişi ile birlikte söyledi. 19 Mayıs coşkusunun Altındağ’dan başlayarak tüm Ankara’ya yayıldığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “19-22 Mayıs tarihleri arasında Ankaralılar eğlenceye doyacak, 19 Mayıs coşkusu Altındağ’dan Ankara’ya yayılacak demiştik, öyle de oldu. Festivale Ankaralılar adeta akın etti. Festival kapsamında yaklaşık 200 bin kişiyi ağırladık. Her yaştan vatandaşımız doya doya eğlendi, keyifli vakit geçirdi” dedi.

Son Güncelleme: 23.05.2022 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.