Ankara Belediyesi imam maaşlarını yanlışlıkla düşürmüş!

Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Burhan, geçtiğimiz günlerde belediye bünyesinde çalışan 8 imamın maaşlarının düşürüldüğünü iddia etmiş ve meclis toplantısında tepki göstermişti.

16 Ocak 2021 Cumartesi 10:29
Ankara Belediyesi imam maaşlarını yanlışlıkla düşürmüş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında öğretmenlerde bizim, itfaiye çalışanları bizim ayrımcılık yapmayın sözleriyle maaşların düşürülmesine dikkat çeken Burhan, imam maaşlarını neden düşürdünüz diye sorarak bu yanlıştan vazgeçilmesini talep etmişti. 
Meclis üyesi Burhan’ın gösterdiği tepkiyi haklı çıkaran açıklama bugün CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu’ndan geldi.
‘Yanlışlıkla düşürülmüş’
CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, meclis üyesi Burhan’ın iddialarını kabul ederek, “Geçen arkadaşlara cami imamlarının maaşlarının düşmesiyle ilgili konuyu öğrenip döneceğim demiştim. BelPa’da çalışan 8 tane imam, doğrudur. Sehven maaşlarında düşme olmuş ama şu an o düşmeler düzeltildi. Bu yanlışlığı yapanlarla ilgilide soruşturma başlatıldı” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.01.2021 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.