Ankara Büyükşehir Yatırımda en başarısız belediye oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada Ankara’nın sorunlarına değindi.

23 Kasım 2020 Pazartesi 19:25
Ankara Büyükşehir Yatırımda en başarısız belediye oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi  MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada Ankara’nın sorunlarına değindi. 

"Mansur Yavaş Büyükşehir belediyesini üreten değil tüketen bir belediye haline getirdi" Şeklinde konuşan Murat Ilıkan Ankara ile ilgili önemli tespitlere yer verdi. 
MHP Gurup Başkanvekili Murat Ilıkan, 31 Mart seçimlerinden bugüne kadar baktığımızda gelecek adına kaygılıyım, Pandemi sadece Ankara’da yok. Yatırım yapmak isteyen için pandemi yatırıma engel değil. Pandemi her yerde var. Dedi. 
Ankara Yatırım anlamında en başarısız belediye oldu.
Murat Ilıkan, Sahici adımlar atın. Gerçek hizmetler yapın. Mış gibi yapmayın. 900 metre bisiklet yolu yapıp, sanki tekerleği Sümerliler bulmamışta siz bulmuş gibi yaygara koparmayın. Büyüklüğünüze yakışır hizmetler yapalım. Bursa Osmangazi Belediyesi 20 km bisiklet yolu yapmış. Bütçesine bakın 900 milyon, sizin Fen işlerinizin bütçesi daha fazla. İlçe belediyesi olsak dediğiniz doğru. Sizden rica ediyoruz oyladığımız bütçenin yatırıma dönmesini istiyoruz. Diye konuştu.
Ilıkan, 2021 yılında kangren haline dönmüş fuar alanı problemini çözün istiyoruz. Gölbaşı Haymana yolundaki trafiğe neşter vurun istiyoruz. Dedi. 
Başkent’in yollarının delik deşik olduğunu, toplu taşımadaki çileye son verilmesi gerektiğini belirten Murat Ilıkan Üst geçitlerin Başkente yakışmadığını söyledi.
Kuruyan ağaçlara da dikkat çeken Ilıkan Ağaçları kurutmayın yeşilimizi elimizden almayın Ankara bunu hak etmiyor dedi.
Ankara geçen yıl çok kötü bir kış geçirdi. Bu yıl bu tabloyu görmek istemiyoruz dedi. 

Son Güncelleme: 23.11.2020 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.