Ankara'da 40 bin kişiye iş imkanı

Ankara'da büyüyen sanayi kenti konumunda olan Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılacak olan yeni yatırımlar sayesinde 40 bin kişi istihdam edilecek.

23 Ocak 2019 Çarşamba 14:50
Ankara'da 40 bin kişiye iş imkanı

Arazi genişletme çalışmalarının başlamasının ardından kapasitesi ciddi oranda artacak olan 1. Organize Sanayi Bölgesi 40 bin kişiye daha ekmek kapısı olmuş olacak. Sincan Belediyesi ile ortak yapılan projede ilgili araziye birde üniversite yapılacak.  Projenin hayata geçmesiyle Ankara'da 40 bin kişi daha istihdam edilmiş olacak. Ankara'nın en büyük ilçelerinden birisi olan Sincan'da 1. Organize Sanayi Bölgesinin genişletme çalışmalarının ardından ilçe ekonomisine büyük katkı sunulmuş olacak.  Yatırımların önündeki en büyük engellerden birisi olan bürokrasinin azalması ile birlikte yatırımlarında ivme kazanması sevindiren gelişmeler arasında yer alıyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.