Ankara'da belediye otobüsü üst geçit asansörüne çarptı.

Ankara'da belediye otobüsü, kontrolden çıkarak üst geçit asansörüne çarptı. Kazada 12 kişi yaralanırken, sağlık ve itfaiye ekipleri kazaya müdehale etti.

10 Ekim 2020 Cumartesi 10:05
Ankara'da belediye otobüsü üst geçit asansörüne çarptı.

Kaza, sabah saatlerinde Altındağ ilçesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nda meydana geldi.

Mustafa Uğur yönetimindeki 06 BV 9223 plakalı belediye otobüsü, yağışlı havada sürücüsünün kontrolünden çıkarak, yol üzerindeki üst geçit ve asansörüne çarptı. Kazada, araç içinde sıkışan şoför Mustafa Uğur ile birlikte 12 kişi yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Daha sonra gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin de müdahalesiyle otobüsten çıkarılıp ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Dış Kapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sıkışan otobüs şoförü Mustafa Uğur da itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla çıkarılıp, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Uğur'un ilk ifadesinde, arkadan kendisini sıkıştıran bir araç nedeniyle, yağışın da etkisiyle otobüsün kontrolünü kaybettiğini söylediği belirtildi. Kaza nedeniyle üst geçit ve asansör de kullanılmaz hale gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 10.10.2020 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.