Ankara'da Cadde İsmi Hızlıca Değişecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bir bilgi notu paylaşarak ABD Büyükelçiliği'nin olduğu sokağın ismini Zeytin Dalı olarak değiştirme kararının isimlendirme komisyonuna sevk edildiğini bildirdi.

13 Şubat 2018 Salı 10:58
Ankara'da  Cadde İsmi Hızlıca Değişecek!

ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu cadde'nin Zeytin Dalı olarak değiştirilmesi kararı isimlendirme komisyonunda. Ankara Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili bir bilgi notu paylaştı.

Notta:

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA’NIN İMZASIYLA ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDEKİ “NEVZAT TANDOĞAN CADDESİ”NİN İSMİNİN “ZEYTİN DALI CADDESİ” OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİNE İLİŞKİN BAŞKANLIK YAZISI, İSİMLENDİRME KOMİSYONU’NA SEVK EDİLMİŞTİR.

  KONUYA İLİŞKİN BAŞKANLIK YAZISI, 14 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLANACAK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISI’NDA GÖRÜŞÜLEREK OYLANACAKTIR.

           TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ TARAFINDAN SURİYE’NİN AFRİN KENTİNE YÖNELİK TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE KAPSAMINDA BAŞLATILAN VE DEVAM EDEN “ZEYTİN DALI OPERASYONU”NDA ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZİN ANISINA SÖZ KONUSU CADDENİN İSMİ DEĞİŞTİRİLECEKTİR.

            MECLİS KARARI SONRASI NUMARATAJ EKİPLERİ ESKİ LEVHAYI SÖKEREK, YENİ CADDE İSMİNİ TAŞIYAN LEVHAYI TAKACAKTIR. LEVHA DEĞİŞİMİNE İLİŞKİN GÜN VE SAAT BİLGİLERİ AYRICA DUYURULACAKTIR.

Anahtar Kelimeler:
Cadde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.