Ankara'da Corona Virüs Denetiminden Kaçtılar...

Ankara'nın giriş ve çıkışlarını tutan polisler koronavirüs (Covid-19) denetimi yaptı. Tüm araçlar durdurulup içindekilerin ateşleri ölçülürken kimlik denetimi de yapıldı. 'koronavirüs' denetiminden kaçmak isteyen sürücüler araçlarıyla geri dönüp ters yönde ilerleyerek kaçtılar...

01 Nisan 2020 Çarşamba 16:16
Ankara'da Corona Virüs Denetiminden Kaçtılar...

Başkent'te, koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm giriş ve çıkışlarda önlemler artırıldı. Polis ekipleri, Yenimahalle ilçesindeki giriş noktasında da denetim gerçekleştirdi. Polisler, araçları tek tek durdurup, sürücü ve yolcuları kontrol etti, ateşlerini ölçtü, salgına karşı da uyarılarda bulundu.

Denetim nedeniyle bölgede yoğunluk oluştu. Koronavirüs denetiminden kaçmak isteyenler ise trafikte adeta terör estirdiler. 

Kuyruğa girmek istemeyen bazı sürücüler ise geri dönüp bulvarda bir süre ters yönde ilerledikten sonra, Hipodrom Kavşağı'dan dönerek yan yola saptı. 

Sürücüler, kuyrukta beklemek istemedikleri için geri döndüklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.