Ankara'da Esnaftan Öğrenciye Sıcak Çorba İkramı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, hayırsever iş adamları tarafından ortaokulu ve lise öğrencilerine ücretsiz çorba uygulaması başlatıldı.

11 Ocak 2018 Perşembe 20:05
Ankara'da Esnaftan Öğrenciye Sıcak Çorba İkramı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, hayırsever iş adamları tarafından ortaokulu ve lise öğrencilerine ücretsiz çorba uygulaması başlatıldı.

Sabri Tatlısu önderliğindeki iş adamlarının sponsorluğu ve Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün desteğiyle gerçekleştirilen, "Öğrenci çorba içer zinde kalır" adlı uygulama kapsamında Muharrem Kandemir İmam Hatip Ortaokulu önünde stant kuruldu, öğrencilere sıcak çorba ve bazlama ikram edildi.

Etkinlik kapsamında öğrencilere çorba dağıtan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, öğrencileri sağlıksız gıdalardan uzaklaştırmak adına gerçekleştirilen etkinliğe destek veren iş adamlarına teşekkür etti.

Hazır gıdaların sağlıklı olmadığını vurgulayan Acehan, "Çorba dağıtma amacımız çocuklarımızı sağlıksız gıdalardan uzak tutabilmektir. Doğal ürünlerden yapılmış kendi kültürümüzün ürünleri olan çorbalardan tüketerek sağlıklı yaşasınlar istiyoruz." dedi.

Öğrencilik dönemindeki hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden İşadamı Sabri Tatlısu ise tüm okullardaki öğrencilere haftada iki gün çorba dağıtılacağı bilgisini verdi.

Okul önünde sıcak çorba için bekleyen öğrenciler de etkinliği gerçekleştirenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
çubuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.