Ankara'da hafta sonu yağış var!

Ankara'da bu hafta sonu yağmur bekleniyor. Yağmurlu havaların Cumartesi ve Pazar günü etkili olması tahmin edilirken sıcaklık değerleri hafta sonu 10 derece civarlarında olması öngörülüyor.

26 Ocak 2019 Cumartesi 11:58
Ankara'da hafta sonu yağış var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son değerlendirmelere göre Ankara'da hafta sonu yağış var. Yağışlı havaların Ankara'da yağmur şeklinde olması tahmin ediliyor. Ankara'da kış mevsimi yağmurlu havalar etkili olacak. Özellikle 26 Ocak Cumartesi ve 27 Ocak Pazartesi günleri Ankara'da havalar yağmurlu olacak.

Yağmurlarla birlikte Ankara'da hava sıcaklık değerleri 10 derece civarlarında olacak. Ankara'da birkaç gün boyunca bahar havaları etkili olsada bu etki kısa süreli olacak. Ankara'da Cumartesi ve Pazar günleri için hafta sonu planları yapanlar yağmurlu hava şartlarına göre edebilirler. Bununla birlikte Ankara'da hava sıcaklıkları hafta başından itibaren düşmeye devam edecek. Özellikle salı günü Ankara'da en düşük hava sıcaklık değerlerinin 0 derece civarlarında olması tahmin ediliyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.