Ankara'da, para meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi öldürdü

ANKARA'nın Kahramankazan ilçesinde Oğuz Y. (33), para meselesi yüzünden kavga ettiği İbrahim Özmen'i (25) tabancayla başından vurarak öldürdü.

17 Nisan 2020 Cuma 13:31
Ankara'da, para meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi öldürdü

Olay, dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında para meselesi bulunan Oğuz Y. ile İbrahim Özmen, konuşmak için bir araya geldi. Bir süre sonra Oğuz Y. ile Özmen arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Oğuz Y., yanındaki ruhsatsız tabancayı çekti. İbrahim Özmen, yakındaki bir apartmana sığınmak istedi, ancak kapısı kilitli olduğu için içeri giremedi. Oğuz Y. Özmen'i başından vurdu.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, İbrahim Özmen'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Özmen'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Ankara'ya gönderildi.

Olay sonrası kaçan Oğuz Y. ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKahramankazanPara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.