Ankara'da Pazar Günü Bu Yollar Trafiğe Kapatıldı!

Ankara Valiliği, KPSS sınavının da yapılacağı gün olan 21 Mayıs 2017 tarihinde, AK Parti Kongre'si nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını ve tren garı ana giriş kapısının hizmet vermeyeceğini duyurdu.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 14:07
Ankara'da Pazar Günü Bu Yollar Trafiğe Kapatıldı!

Ankara Valiliği, KPSS sınavının da yapılacağı gün olan 21 Mayıs 2017 tarihinde, AK Parti Kongre'si nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını ve tren garı ana giriş kapısının  hizmet vermeyeceğini duyurdu.
 
Buna göre kongre sona erene kadar Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane kavşağı arası ile giriş ve çıkışları, Baruthane Kavşağı- Ulus Kavşağı arası, İstanbul Caddesi-Baruthane Kavşağı arası çift taraflı yan varyantlar), Hipodrom Caddesi-Talatpaşa Bulvarı (Ulaştırma Kavşağı ile Opera Köprüsü arası tüm giriş ve çıkışları/Gar Kavşağı alt geçidi dahil) ve Kazım Karabekir Caddesi’nin (Anadolu Meydanı-İstanbul Caddesi arası) bölgeler araç trafiğine kapatılacak.
 
Ankara Valiliği'nden yapılan iki farklı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
 
"21 Mayıs 2017 Pazar günü saat 10.00’da Ankara Spor Salonu’nda (Ankara Arena) “Ak Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi” yapılacağı bildirilmiştir.
 
Söz konusu kongre ile ilgili olarak yoğun bir katılım olacağı bildirildiğinden 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 20.00’den itibaren kongre sona erene kadar Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane kavşağı arası ile giriş ve çıkışları, Baruthane Kavşağı- Ulus Kavşağı arası, İstanbul Caddesi-Baruthane Kavşağı arası çift taraflı yan varyantlar), Hipodrom Caddesi-Talatpaşa Bulvarı (Ulaştırma Kavşağı ile Opera Köprüsü arası tüm giriş ve çıkışları/Gar Kavşağı alt geçidi dahil) ve Kazım Karabekir Caddesi’nin (Anadolu Meydanı-İstanbul Caddesi arası) araç trafiğine kapatılacaktır.
Bu güzergâhları kullanan vatandaşlarımızın, trafiğe kapatılan yol durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir."
 
TREN GARI ANA GİRİŞİ KAPATILIYOR

"Yapılacak kongre ile ilgili olarak 20.05.2017 Cumartesi günü saat 19.00’dan, 21.05.2017 Pazar günü saat 23.00’e kadar, ilimiz Ulus Tren Garı’nın Cumhuriyet Caddesi’ne bakan ana giriş kapısı kapatılacağından Tren Garı’na girişlerin Celal Bayar Bulvarı tarafından yapılması gerektiği, çıkış yapacak vatandaşların ise oluşturacak güzergâh ile Gençlik Parkı’na yönlendirileceği belirtilmektedir. Ayrıca Ankaray, Metro, belediye otobüsleri ilimiz genelindeki tüm hatlarda 21 Mayıs 2017 Pazar günü saat 04.30’dan itibaren ulaşıma açılacaktır.

Vatandaşlarımızın, trafik ve ulaşım araçları ile ilgili durumu dikkate almalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Son Güncelleme: 22.05.2017 09:03
Anahtar Kelimeler:
AnkaraPazarAnkara Pazar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.