Ankara Valiliğinin aldığı karar Büyük Ankara Festivali'ni kapsıyor mu?

Ankara Valiliği'nin, "Ağustos Ayı Boyunca Parklarda Konser ve etkinlik" yasağının, Atatürk Kültür Merkezi'nde devam eden "7. Büyük Ankara Festivali'ni" kapsayıp kapsamadığı konusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:26
Ankara Valiliğinin aldığı karar Büyük Ankara Festivali'ni kapsıyor mu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği'nin, "Ağustos Ayı Boyunca Parklarda Konser ve etkinlik"  yasağının, Atatürk Kültür Merkezi'nde devam eden "7. Büyük Ankara Festivali'ni" kapsamadığını, festivalin tüm hızı ve coşkusuyla   güvenlik içinde devam ettiğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bugün Ankara Valiliği'nden yapılan yasaklamayla ilgili kararın, terör örgütleriyle ilgili, yapılacak gösteri ve etkinlikleri kapsadığı belirtilerek,şöyle denildi:

"Ankara Valiliği tarafından bugün yapılan açıklama gayet nettir.  Bu yasaklama örgüt bağlantılı etkinlikleri kapsamaktadır. Bazı gazetelerin internet sitelerinde kasıtlı olarak, alınan kararın Büyük Ankara Festivali'ni de kapsadığı yönünde haberler yer almaktadır.

Büyük Ankara Festivali, Valilik tarafından izinli bir festivaldir. Aynı zamanda Belediyenin çeşitli birimlerinin yanı sıra festivalde Ankara Valisi'nin talimatıyla Emniyet en üst düzeyde güvenlik tedbirlerini uygulamaktadır.

29 Temmuz'dan bu yana Atatürk Kültür Merkezi'nde devam eden ve 6 Ağustos Pazar akşamına kadar sürecek olan 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali, Valiliğin aldığı yasaklama kararın dışındadır. Festivalimiz tüm coşku ve hızıyla devam etmektedir. 

Kamuoyunun bilgisine sunarız" 

Son Güncelleme: 02.08.2017 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.