Ankara'ya Yeni Otobüs Hattı...

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nün, yeni otobüs ring hattı, 12 Mart Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

09 Mart 2018 Cuma 10:39
Ankara'ya Yeni Otobüs Hattı...

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nün, OSTİM Metro-Batıkent- Şaşmaz- Ümitköy Metro güzergahına aldığı yeni otobüs ring hattı, 12 Mart Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Başkent’te yaşayan vatandaşlardan gelen talepleri tek tek değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ostim, Batıkent ve Ümitköy arasında ihtiyaç duyulan ring seferleri için talimat verdi.

 

236 NUMARALI YENİ RİNG SEFERİ BAŞLIYOR

Bu kapsamda özellikle; OSTİM ve Batıkent semtlerinde ikamet eden vatandaşların OSTİM Metro İstasyonu ile Ümitköy Metro İstasyonu arasında başlayacak yeni ring seferlerine ilişkin saatler de belirlendi.

EGO yetkilileri; 236 hat numarasıyla hizmet verecek güzergahta ring servislerinin; OSTİM Metro İstasyonu’ndan sabah saat 07.00’dan saat 09.00’a kadar her yarım saatte bir, akşam ise yine aynı istasyondan saat 16.00’dan saat 18.40’a kadar her 40 dakikada bir hareket edeceği bilgisini verdiler.

Anahtar Kelimeler:
236Otobüs Hattı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.