ANKARA’DA EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

Kamuoyu araştırma şirketi Anadolu Stratejik Planlama ve Araştırma Merkezi (ASPAM) tarafından yapılan ankete göre, Başkent Ankara’da en başarılı ilçe belediye başkanları belirlendi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ilk sırada yer aldı.

20 Mayıs 2022 Cuma 16:04
ANKARA’DA EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

Kamuoyu araştırma şirketi Anadolu Stratejik Planlama ve Araştırma Merkezi (ASPAM) tarafından yapılan ankete göre, Başkent Ankara’da en başarılı ilçe belediye başkanları belirlendi.

ASPAM Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır yaptığı açıklamada

Seçmenlere “İlçe Belediye Başkanınızı başarılı buluyor musunuz?” Sorusu soruldu. Belediye Başkanları’nın kendi ilçelerindeki başarı grafiği 4850 kişilik bir anket ile ortaya çıktı. Değerlendirmesinde bulundu.

HASAN YAVUZ BAKIR - ASPAM GENEL MÜDÜRÜ

2022 yılı Mayıs dönemi memnuniyet araştırmasına göre %67,6 yüzdelik dilimde yer alan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel 1. sırada yer aldı. 

O’nu %64,4 ile, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, %63.9 ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve %63.2 ile Mamak Belediye Başkanı Murat Köse takip etti.

Yüz yüze ve telefon ile yapılan görüşmelerde ilçedeki kendi seçmenleri arasında yapılan araştırmada Ankara İlçe belediye başkanlarının başarı durumu soruldu. 

4850 kişi ile yapılan araştırmada ilk 10 sıra açıklandı.

5. Murat Ercan Sincan Belediye Başkanı % 62.4

6. Asım Balcı Altındağ Belediye Başkanı %61.8

7. Alper Taşdelen Çankaya Belediye Başkanı %60.2

8. Serhat Oğuz Kahramankazan Belediye Başkanı %59.7

9. Ramazan Şimşek Gölbaşı Belediye Başkanı %56.1

10. Tuncer Kaplan Beypazarı Belediye Başkanı %54.5

Son Güncelleme: 21.05.2022 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.