Ankara'da uyuşturucu operasyonu! Öyle bir yere sakladılar ki...

Ankara’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonda 7,3 kilogram eroin ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

01 Şubat 2018 Perşembe 10:02
Ankara'da uyuşturucu operasyonu! Öyle bir yere sakladılar ki...

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışı yaptıkları gerekçesiyle bir süredir takip edilen Rojhad A. ile Şükrü A.'yı gözaltına aldı. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada, yarım kilogram eroin ele geçirildi. Şüpheliler, ifadelerinde iki kişinin Güneydoğu illerinden Ankara'ya uyuşturucu madde getireceğini söyledi. Bunun üzerine gözaltına alınan iki kişinin diğer şüphelilerle buluşması sağlandı. Buluşma yerine 8 aylık bebekleriyle ticari araçla gelen Zekiye A. ve Selahattin A. da gözaltına alındı. 
Evli oldukları öğrenilen çiftin üst aramasında, biberon ve bebek bezlerinin altına zulalanmış 6 kilo 800 gram eroin tespit edildi. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Soruşturmanın devam ettiği, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 01.02.2018 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.