ASKİ'nin atıksu ve yağmur suyu ihalelerine çok sayıda başvuru yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğünün düzenlediği ve canlı olarak yayınlanan atıksu ve yağmur suyu ihalelerine çok sayıda başvurunun yapıldığını bildirdi.

03 Ekim 2020 Cumartesi 12:43
ASKİ'nin atıksu ve yağmur suyu ihalelerine çok sayıda başvuru yapıldı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Akyurt, Kalecik, Çubuk, ve Pursaklar ilçelerindeki kırsal mahallerde atıksu ve yağmur suyu hatları yapım ihalesine 74 firma, Kahramankazan'ın Saray Mahallesi atıksu ve yağmur suyu yapım ihalesine ise 95 firmanın katıldığı belirtildi.

Açıklamada, Saray Mahallesi'nde 15 bin 810 metre atıksu ve yağmur suyu hattının yapılacağı çalışmanın maliyetinin 12 milyon 867 bin 791 TL 99 kuruş olarak belirlendiği, ihalede en düşük teklifin 5 milyon 117 bin 816 TL, en yüksek teklifin ise 9 milyon 546 bin 975 TL olarak verildiği bilgisi paylaşıldı. 

Akyurt, Kalecik, Çubuk ve Pursaklar'daki kırsal bölgelere yaklaşık 62 kilometre farklı çaplarda atıksu hattının döşeneceği ve 14 foseptik çukurunun yapılacağı iş kapsamındaki ihalede verilen en düşük teklifin 11 milyon 898 bin TL olduğu kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.