Bakandan Ankara'daki Hastanelere Denetim!

Sağlık Bakanı Demircan, dün Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ankara 112 Komuta Kontrol Merkezi’ni ziyaret etti.

16 Ekim 2017 Pazartesi 15:28
Bakandan Ankara'daki Hastanelere Denetim!

Sağlık Bakanı Demircan, dün Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ankara 112 Komuta Kontrol Merkezi’ni ziyaret etti. İlk olarak Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acilini ziyaret eden Bakan Demircan, hasta ve yakınlarıyla sohbet etti, sağlık çalışanlarından bilgi aldı. Ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de acil denetimi gerçekleştiren Demircan, hastanenin fiziki koşullarını ve insan kaynağı kapasitesini yerinde inceledi. Hastanede acil nöbetinde bulunan doktorlardan sunulan acil sağlık hizmeti konusunda bilgi aldı.


Demircan daha sonra Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acilini denetledi. Sağlık Bakanını karşılarında görmenin şaşkınlığını yaşayan hasta ve yakınları, gecenin ilerleyen saatinde gerçekleşen bu denetimden Bakan Demircan’a memnuniyetlerini ifade ettiler.
Hastane acillerinde gereğinden fazla hasta yoğunluğun olduğunu söyleyen Demircan, “Acil olmayan, polikliniklerde muayene olabilecek vatandaşlarımızın çeşitli nedenlerle acilleri tercih etmesi sebebiyle gerçek acil hastaları mağdur oluyor" diyerek, zorunlu olmadıkça acillerin meşgul edilmemesini istedi.


Son olarak Ankara 112 Komuta Kontrol Merkezini gezen Demircan, “Acil sağlık hizmetleri büyük fedakarlık gerektiren bir alan. Hizmetin doğası gereği 24 saat kesintisiz hizmet vermek durumundayız" dedi. 

Son Güncelleme: 16.10.2017 15:32
Anahtar Kelimeler:
HASTANEBakanAhmet Demircan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.