​BAŞKAN ALTINOK’TAN GÖNÜLLERİ ISITAN ÇORBA İKRAMI

Keçiören Belediyesi, 20 Ocak Çorba İkram Günü’nde dolayısıyla ilçe genelinde 600 bardak sıcak çorba dağıtımı yaptı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un da katıldığı çorba dağıtım programında vatandaşlara bardakta sıcak çorba ikram edildi.

21 Ocak 2021 Perşembe 15:12
​BAŞKAN ALTINOK’TAN GÖNÜLLERİ ISITAN ÇORBA İKRAMI

600 BARDAK ÇORBA DAĞITILDI

Keçiören Belediyesi, 20 Ocak Çorba ikram Günü’nde ilçenin dört bir yanında çorba dağıtımı yaptı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da cadde ve sokaklarda sürdürdüğü denetimler sırasında soğukta bekleyen vatandaşlara çorba ikram etti. Toplamda 600 bardak çorba dağıtılırken vatandaşlar da sıcak çorba ikramından büyük bir memnuniyet duydu.

BAŞKAN ALTINOK: VATANDAŞIMIZ MEMNUN

Üniversite önleri, hastane çevreleri ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalarda Keçiören Belediyesi tarafından sıcak çorba dağıtımı yapıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Pandemi öncesinde öğrencilerimiz için üniversitelerde çorba ikramında bulunduk. Ayrıca Ankara genlindeki hastanelerimizin etrafında bekleyen vatandaşlarımıza da sıcak çorba hizmeti sunduk. Sabah işe gitme telaşında olan vatandaşlarımız ve toplu taşımada görevli olan şoförlerimiz de çorba dağıtım hizmetimizden memnun olduklarını dile getiriyorlar." ifadelerini kullandı. ​
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.