Başkan Murat Köse Vatandaşı Kapıda Karşıladı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, vatandaşla iç içe bir yönetim anlayışı ile çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Başkan Murat Köse, Mamak Belediyesi’ne işlerini halletmek için gelen vatandaşları kapıda karşıladı, onlarla hasbihal etti. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi karşılarında gören vatandaşlar, önce şaşırdı sonra mutluluklarını belirtti. Başkan Murat Köse, taleplerini ileten vatandaşların sorunlarını anında çözdü ya da takip edilmesi için görevlendirdi.

24 Mayıs 2022 Salı 13:01
Başkan Murat Köse Vatandaşı Kapıda Karşıladı

Başkan Murat Köse, “Ben doğma büyüme Mamaklıyım. Benim mahallem, benim semtim, benim ilçem, benim doğduğum, doyduğum yer göz bebeğim, evim Mamak’tır. Çarşıda, pazarda, tam  açık kapı gününde belediyede komşularım ve hemşerilerimle birlikteyiz. İsteyen Mamaklı dilediği zaman bize ulaşabiliyor. Mamak’a gözümüz gibi bakmak da, her çocuğa, her gence, her kadına ve erkeğe, her yaşlıya ulaşmak da, onlara dokunmak da boynumuzun borcudur. Bu aşkla çalıştık, çalışıyoruz ve çalışacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.