Başkan Yaşar Çorumlularla bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu ve Çorum Hitit Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği “Ankara Çorumlular Buluşması” adlı programa katıldı.

04 Ağustos 2021 Çarşamba 11:03
Başkan Yaşar Çorumlularla bir araya geldi

Altınpark Çorum Konağı’nda gerçekleştirilen buluşmaya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Çorum Hitit Dernekler Federasyonu Başkanı İlker Çelik, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç ve birçok başkent sakini katıldı.

Bizi birleştiren Cumhuriyetin değerleridir

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisi ile başlayan programda Ankara’da yaşayan Çorumlulara seslenen Başkan Yaşar, “Türkiye Cumhuriyeti’nin birlikteliğe ve kardeşliğe ihtiyacı var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, eşit yurttaşlık cumhuriyetidir. Kirli siyaset bizi ne kadar kamplaştırmaya çalışsa da biz cumhuriyeti ve devleti korumaya devam edeceğiz. Bizi ayırmaya çalışan her türlü güçle mücadele etmenin yolu Çorumlu hemşerilerimizin sesi olan bu iki federasyonun yaptığı gibi birlik olmaktan geçiyor. Yenimahalle’de 12 senedir bunu yapıyorum. İlçemizde vatandaşın talebi doğrultusunda Cami’de yaptık Cemevi de. Çünkü biz her yurttaşa eşit gözle bakıyor, eşit hizmet sunuyoruz. Türkiye’yi bütünleştirmenin başka bir yolu yok. Geleneklerine, göreneklerine sahip çıkan vatandaşımıza destek oluyor, elimizde ki imkanları eşit olarak sunuyoruz. Cumhuriyetin değerleri bizi birleştirdi ve o değerler bizi yaşatacak. Birliğiniz daim olsun” dedi.

Çorumlulardan Yaşar’a teşekkür

Program da konuşan Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ise “Çorum ve Hitit Dernekler Federasyonu olarak birlikte hareket ediyor, doğduğumuz toprakların kültürünü geleneklerini doyduğumuz topraklar olan Ankara’da yaşatıyoruz. Çorumlular olarak Ankara’nın gelişmesine geçmişten bu güne katkıda bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte düzenlediğimiz etkinliklerde ve projelerde bize desteğini sunan, yalnız bırakmayan Fethi Başkan’a şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.