Başkent sokaklarında sessizlik hakim

- Kovid-19 tedbirleri kapsamında dün akşam saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlamasına kent genelinde büyük ölçüde uyuluyor

20 Şubat 2021 Cumartesi 11:09
Başkent sokaklarında sessizlik hakim

ANKARA (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle başkent sakin bir gün geçiriyor.

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında dün akşam saat 21.00'de başlayıp pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Ankara'da cadde, meydan ve sokaklar sessizliğe büründü.

Kısıtlama kapsamında, ana caddeler başta olmak üzere, tüm noktalarda sıfırın altında ölçülen soğuğa rağmen denetimlerini sürdüren polis ekipleri, araçlardaki kişilerin maske ve araç içi mesafe kurallarına uyup uymadığını ve izin belgelerini kontrol ediyor.

Kısıtlamadan muaf olmadığı halde dışarda olduğu tespit edilenler hakkında adli ve idari işlem yapılıyor.

Yayaların, evlerine yakın bakkal ve marketlerden ihtiyaçlarını temin ettiği, kısıtlamadan muaf olanların haricinde kent genelinde sokağa çıkma kısıtlamasına büyük oranda uyulduğu görüldü.

Son Güncelleme: 20.02.2021 14:57
Anahtar Kelimeler:
Kovid19 Tedbirleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.