Başkent'te Korkutan Yangın... Anne, Bebeğini Balkondan Aşağı Atarak Kurtardı

Başkent'te korkutan yangın.

06 Ocak 2018 Cumartesi 15:55
Başkent'te Korkutan Yangın... Anne, Bebeğini Balkondan Aşağı Atarak Kurtardı

Başkent'te korkutan yangın... Anne, bebeğini balkondan aşağı atarak kurtardıBalkonda mahsur kalan ailenin yardımına ilk olarak kaşan görgü şahidi: "Çocuğu 1. kattan attı, bende tuttum"-Yardıma müdahale etmeye çalışan Suriyeli vatandan dumandan etkilendi

 Ankara'da 4 katlı binanın birinci katında yangın meydana geldi. Yangında, 6 aylık hamile kadın, 1.5 yaşındaki bebeğini kurtarmak için birinci kattan aşağı attı. Olay, Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ulubey Mahallesi 873 cadde üzerinde bulunan 4 katlı binanın birinci katında kanepenin alev almasıyla yangın meydana geldi. Yangını fark eden vatandaşlar, elinde 1.5 yaşındaki bebek ile balkonda bekleyen 6 aylık hamile Yıldız Öztürk'ün yardımına koştular. Öztürk, yangının korkusuyla elindeki 1.5 yaşındaki bebeğini 1. kattan vatandaşın kucağına atarak bebeğini kurtardı. Vatandaş daha sonra Yıldız Öztürk'ü balkondan indirmek için seferber oldu ve mahsur kalan 6 aylık hamile Öztürk'ü balkondan indirdiler. Daha sonra vatandaş durumu, itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken sağlık ekipleri de yangın dumanından etkilenen 6 aylık hamile Yıldız Öztürk ve 1.5 yaşındaki çocuğunu ambulansla Ankara Hastanesine kaldırdı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması devam ederken, balkonda mahsur kalan ailenin yardımına koşan vatandaşlardan Suriyeli olduğu belirtilen El Ahmede ise aniden fenalaştı ve ambulansa kaldırılarak en yakın hastaneye götürüldü.Balkonda mahsur kalan ailenin yardımına ilk olarak kaşan görgü şahidi olayı şöyle anlattı: "Çocuğu 1. kattan attı, bende tuttum""Biz burada esnafız. Yan komşumuz 'acil gelin' dedi. Koşarak gittik baktık bir tane abla kucağında çocukla birinci katta bekliyordu. Çok korkmuştu bize biraz bağırdı. Birinci kattan çocuğu attı bende tuttum. İtfaiye haber verdik onlar gelene kadar kadını da kurtaralım dedik ve hemen merdiven kurduk. Ablayı indirdik, o sırada ambulans gelmişti hemen ambulansa bindirdik.""Eve girdik tüpü dışarı attık"Daha sonra evin içine girdiklerini belirten görgü şahidi, "Tüp patlamasın diye tüpü dışarı çıkardık. Suriyeli biri vardı galiba oda dumandan etkilenmişti. Onu da hastaneye kaldırdılar" dedi.Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.