Başkentte Kent Objelerini Sen Tasarla!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hem kentteki yarışma kültürünü geliştirmek hem de kenti sakinleriyle birlikte yönetmek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi. “Başkentin Objeleri” isimli yarışmayı sosyal medya hesaplarından duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Geçmişten günümüze güzel Ankara’mızla özdeşleştirdiklerinizin hayat bulma zamanı. Belirlediğiniz yeri temsil edeceğini düşündüğünüz objeyi tasarlayarak Başkentin Objeleri yarışmamıza katılabilirsiniz” ifadeleriyle Başkentlileri yarışmaya davet etti.

17 Aralık 2022 Cumartesi 11:59
Başkentte Kent Objelerini Sen Tasarla!

Kent tarihine ve değerlerine sahip çıkan projeleri tek tek hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, hem Başkentte yarışma kültürünü geliştirmek hem de Başkenti sakinleriyle birlikte amacıyla yeni bir projeye imza attı. ABB’nin düzenlediği “Başkentin Objeleri” konulu yarışma için başvurular online ortamda başladı.

Yarışma başvuruları “https://forms.ankara.bel.tr/baskentinobjeleri” internet adresi üzerinden yapılacak.

YARIŞMAYI BAŞKAN YAVAŞ DUYURDU

“Başkentin Objeleri”  yarışmasını sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Geçmişten günümüze güzel Ankaramızla özdeşleştirdiklerinizin hayat bulma zamanı. Belirlediğiniz yeri temsil edeceğini düşündüğünüz objeyi tasarlayarak Başkentin Objeleri yarışmamıza katılabilirsiniz.”

KONUMU SEÇ, OBJEYİ BELİRLE VE TASARLA

“Konumu seç, objeyi belirle, tasarla” şeklinde duyurulan “Başkentin Objeleri” yarışmasına katılmak isteyen Ankaralılar, “https://forms.ankara.bel.tr/baskentinobjeleri” internet adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Yarışmacılar; Ankara’da öne çıkan, Başkent denilince akla gelen, dünden bugüne Ankara ile özdeşleşmiş mekân, meydan, bina, yeşil alan, nokta belirleyerek ve belirlenen yeri temsil edeceği düşünülen objeyi tasarlayacak. Başvuru formunda konuyla ilgili olarak, “TRT kavşağında klasik mikrofon şeklinde belirli bir yere ve belirlenen yeri anlatan bir obje” örneği verildi.

Yarışma sonucunda birinci olan tasarıma 50 bin TL, ikinciye 25 bin TL ve üçüncüye 10 bin TL para ödülü verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.