Beypazarı'nda Mehmetçik İçin Kampanya Başlatıldı

- Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e "Beypazarı kurusu" göndermek için kampanya başlatıldı

29 Ocak 2018 Pazartesi 14:08
Beypazarı'nda Mehmetçik İçin Kampanya Başlatıldı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e "Beypazarı kurusu" göndermek için kampanya başlatıldı.

Kent Konseyi öncülüğünde Atatürk Parkı'nda kampanyanın başlatılması nedeniyle düzenlenen programa, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, MHP İlçe Başkanı Hamdi Ayanoğlu ve Kent Konseyi Başkanı Ali Pekmezcioğlu ile vatandaşlar katıldı.

Beypazarı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ali Pekmezcioğlu, burada yaptığı konuşmasında, ilçe halkının her zaman Mehmetçik'in yanında olduğunu söyledi.

Pekmezcioğlu, halka gücü yettiğince Mehmetçik için başlatılan kampanyaya destek vermesi çağrısında bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da Zeytin Dalı Harekatı'nı ve Mehmetçik'i canı gönülden desteklediklerini söyledi.

"Beypazarı Halkından Askerimize Beypazarı Kurusu Gönderiyoruz" sloganıyla başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş para desteğinde bulundu.

Son Güncelleme: 29.01.2018 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.