Bu tabloyu çok bekledik

Ankaragücü, Eryaman Stadı’na koşan taraftarını, ligde 9 hafta sonra aldığı farklı galibiyetle coşturdu.

13 Şubat 2019 Çarşamba 09:41
Bu tabloyu çok bekledik

Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Başkanımızın çabaları sonrasında, transfer tahtasının açılması ile takımda rekabet arttı. Biz bu maçı, taraftarımızın tesislere geldiği gün kazandık diyebilirim” ifadelerini kullandı. Süper Lig’in 21. haftasında Kasımpaşa’yı 3-0 yenen Ankaragücü, 9 hafta sonra galip gelirken, yeni stadı Eryaman’da ilk üç puanını aldı. Sarı-lacivertliler, bu sonucun ardından, 23 puana ulaşıp, küme düşme hattının bir basamak üzerine çıktı.

Devre arasında büyük bir revizyon geçiren Ankaragücü’nde, Kasımpaşa karşısında sahaya tek yerli oyuncu olarak kaleci Altay Bayındır çıkarken, genç eldiven aynı zamanda takımın kaptanlığını da üstlendi. Pazdan, Kulisic, Sacko ve Scarione, ilk kez bu maçta 11’de yer aldı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, uzun bir aradan sonra kazandıkları için mutlu olduklarını belirtip, şöyle konuştu: “Camia için çok önemli bir karşılaşmaydı. Bu maçı, taraftarlarımızın tesislere geldiği gün kazandık diyebilirim. 3 gollü galibiyet nedeniyle hepimiz çok mutlu olduk. Oynayan oynamayan tüm oyuncuları kutluyorum. Devamını inşallah haftaya da yaparız. Trabzonspor maçında da iyi oynamıştık. Oradan da puanla dönebilirdik. Futbolcu grubu ve camia olarak kenetlendik. Başkanımızın çabaları sonrası açılan transfer tahtası, takımda rekabeti artırdı. Üzerimizdeki baskıyı kaldırdık. Camia olarak biraz daha rahatladık. Bize bir galibiyet yeterdi ve onu aldık. Öz güvenimizi yeniden kazandık. Sonraki maçlar için daha da motive olacağız. Rekabeti daha da artırarak daha iyi Ankaragücü izlettireceğiz. Ben bu takımın hem oyuncusu hem de teknik direktörü oldum. Biz, bir başlangıç yaptık. İyi bir takım, iyi bir aile olduk. Yabancı oyuncuların gelişi ile birlikte takım içinde güzil bir dostluk havası yakalandı. Bunu sürdürme hedefindeyiz.”

Anahtar Kelimeler:
ANKARAGÜCÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.