BÜYÜKŞEHİR ÇOCUKLAR İÇİN BAŞKENT’İ SÜSLEDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Başkent’in cadde ve bulvarlarını Türk bayrakları ve kutlama mesajlarının yer aldığı billboardlarla süsledi.

23 Nisan 2021 Cuma 12:07
BÜYÜKŞEHİR ÇOCUKLAR İÇİN BAŞKENT’İ SÜSLEDİ

 Ankara Büyükşehir Belediyesi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı pandemi koşulları nedeniyle sınırlı etkinliklerle kutladı.

    Ankara’nın bulvar ve caddelerini Türk bayrakları ve 23 Nisan kutlama mesajlarının yer aldığı billboardlarla süsleyen Büyükşehir Belediyesi, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde çocuklara özel resim ve şiir sergisi de hazırladı. Ankara Metro İstasyonlarında gün boyu çocuk şarkıları ve marşlar çalındı.

METRODA FOTOĞRAF KÖŞESİ VE TUTAMAKLARDA ÇOCUK ESİNTİLERİ

    1 hafta boyunca devam etkinlikler kapsamında Ankara Metrosu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen aileler ve çocuklar için bir fotoğraf köşesi oluşturuldu.

   EGO Genel Müdürlüğü çocuklara küçük bir de sürpriz yaparak, Başkentli çocuklardan gelen fotoğraf ve şiirleri metro vagonlarındaki tutamaklara yerleştirdi. Metro Kitap İstasyonunda seyahat eden çocuklara 23 Nisan nedeniyle ücretsiz çocuk kitapları hediye ettiklerini de belirten Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Serdar Yeşilyurt, “Çocuklardan e-mail ile gelen fotoğraf ve şiirleri metrolarda sergiliyoruz. Kızılay’da yaptığımız anons, sergi ve fotoğraf çektirme köşesi önemli etkinliklerimizden. Aynı zamanda çocuklarımız için Kızılay Kitap İstasyonunda bulunan kütüphanemizden çocuk kitabı dağıtımı da yapmaktayız” dedi.

BAŞKAN YAVAŞ: “BU BAYRAM DA AYRIYIZ AMA ÜZÜLMEYİN GÖNÜLLERİMİZ BİR”

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesapları üzerinden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, çocuklara şu sözlerle seslendi:

“Sevgili çocuklarım, bu ayrı geçireceğimiz ikinci 23 Nisan ama üzülmeyin, aramızdaki mesafelere rağmen gönüllerimiz bir olacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.